Tájékoztató

Ekkor: .

 

Tisztelt Szülők!

 

Házi gyermekorvosként munkám során nagyon sokféle és nagyon különböző védőoltást adok be születéstől kezdve gyermekeiknek! Minden védőoltás mögött hatalmas tudás és kutatások állnak.

Szeretném felhívni figyelmüket arra, hogy a légúti betegségek, közöttük az influenza és koronavírus időszakának még nincs vége. Amint tapasztalták az ősz folyamán nagyon gyakoriak voltak a betegeskedések, és az valódi influenzajárvány még előttünk van. Gyermekeiket megvédhetik, felkészült immunrendszerrel állhatnak a kihívás előtt, ha védőoltásban részesülnek. Sajnos sok olyan vírus van, mely ellen nem sikerült védőoltást kifejleszteni, de az influenza és a Covid nem ezek közé tartozik.

Influenza ellen 3 éves kor feletti oltásból még van ingyenes, a 3 év alattiaké elérhető patikában. Kérem, fontolják meg, és akik praxisomba tartoznak, keressenek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, ha szeretnék gyermeküket felkészült immunrendszerrel engedni a közösségekbe.

 

Boldog új évet kívánva!

 

              dr. Meláth Viola

                                   házi gyermekorvos