Tájékoztató

Ekkor: .

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSSAL

KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS

A KÖZSZOLGÁLTATÓ MEGVÁLTOZOTT!

2016. január 1-től 2016. március 31-ig Balatonakarattyán a VERTIKÁL Közszolgáltató Zrt. fogja a lakossági hulladékszállítást elvégezni. A három hónapra vonatkozó ürítési díjakról szóló számlákat a VERTIKÁL Zrt. fogja utólag kiszámlázni a lakosság részére. A díjak kis mértékben csökkentek.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a korábbi szolgáltatótól, a SIÓKOM Kft-től kapott, a 2015. évre szólóürítési díjakat tartalmazó számlákat ki kell egyenlíteniük!

A hulladékszállítás időpontja NEM VÁLTOZOTT! Minden héten vasárnap jön a gyűjtőjárat. Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket a szállítási napokon reggel 7:00 óráig szíveskedjenek kihelyezni az ingatlanuk elé. Későbbi időpontban történő kihelyezés esetén az ürítés elmaradhat.

A szelektív hulladékgyűjtés módja MEGVÁLTOZIK!

Házhoz menő gyűjtés lesz, havonta egyszer. Ennek időpontjai: január 31., február 28., március 20. Átlátszó zsák(ok)ba kell vegyesen a papír, műanyag, fém (italos) dobozokat a gyűjtő napokon az ingatlanok elé kihelyezni. A kihelyezhető mennyiség nem korlátozott. Az üveget a megszokott gyűjtőpontokra kihelyezett konténerekbe kell helyezni. A szolgáltató a szelektív gyűjtésre zsákokat (havonta egy darabot) biztosít, melyeket az önkormányzatnál lehet átvenni január 20-tól. (Balatonakarattya, Iskola u. 7.)

Háztartási többlethulladék szállítására szolgáló „VERTIKÁL-os” zsákok vásárolhatóak a szokott helyeken. Kérjük Önöket, hogy a SIÓKOM Kft.-s többletszállításra vásárolt zsákokat NE használják!

A VERTIKÁL Zrt. elérhetőségei:

8154 Polgárdi, Bocskai u. 39. tel.: 22/366-029, 576-070, fax: 22/576-071, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Balatonakarattya Község Önkormányzata - a kötelezően lefolytatandó közbeszerzési eljárás után - 2016. április 1-től új hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződést köt az eljárás nyertesével. A nyertes közszolgáltatóról és a hulladékszállítás feltételeiről tájékoztatni fogjuk Önöket.

Balatonakarattya Község Önkormányzata