Fotópályázat

Ekkor: .

http://hellobalaton.eu/hu/news/7/207/az-elkapott-pillanat-fotopalyazat

A Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület

Egyesületünk fotópályázatot hirdet a következő kategóriákban:
• Négy évszak tájképei
• Nyaral a család
• Gasztronómia
• Kultúra
• Vízi élmény

Pályaművek az ország bármely részéből érkezhetnek, de a képek elkészítésének helye csak Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő vagy Litér lehet. A fotópályázaton bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül. Egy pályázó maximum 10 képet küldhet, de akár több kategóriában is indulhat. Profi és amatőr fotósok is jelentkezhetnek.
A pályaműveket JPG formátumban várjuk (a képek hosszabbik oldala 1500 pixel, maximális mérete pedig 2 Mbyte lehet, de a pályázónak rendelkeznie kell a képek 3000 pixel nagyságú változatával, mert díjazás esetén ebben a méretben kérik be a szervezők.) A képek és nevezési lap együttes fájlmérete nem haladhatja meg a 15 Mbyte-ot.
A beérkezett pályaművek kategóriánként kerülnek elbírálásra, minden kategóriában két helyezettet hirdetünk.

Díjazás:

A kategóriákon felül a zsűri egy abszolút első helyezettet is hirdet, nyereménye egy 50.000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet egy elektronikai termékeket árusító áruházláncban használhat fel.
Minden kategória első és második helyezettje oklevelet és helyi termékekből álló nagy értékű ajándékcsomagot kap.
Külön díj: A Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület facebook oldalán legtöbb „like”-ot kapott alkotás egy 15 000 forint értékű külön díjban részesül. A szavazásban való részvétel feltétele az Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület oldalának „like”-olása. Amennyiben a nevező nem kíván a játékban részt venni, azt a pályázati anyag leadásakor írásban jelezni köteles. A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezési lehetőséggel nem lehet élni.
A pályázatot elektronikus formában lehet benyújtani az egyesület e-mail címére (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy valamilyen digitális adathordozón személyesen a Tourinform irodában. A képek fájlneve ékezet nélkül: Kategória_Sorszám_Vezetéknév_Keresztnév_Kép_címe.jpg
A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni. Az egyesület az elfogadott képeket a desztináció népszerűsítése érdekében térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével, a pályaművek beküldésével a pályázó lemond a szerzői jogdíjról. A helyezést elért képeket közzétesszük egyesületünk honlapján, továbbá Balatonkenese város honlapján.

Beküldési határidő: 2016.szeptember 20.

Az eredményről a díjátadás helyszínéről és módjáról minden pályázó elektronikus levélben kap értesítést. A fotópályázattal kapcsolatosan további információ kérhető a 88/594 - 645 -ös számon.