Felhívás

Ekkor: .

Balatonakarattya Község Önkormányzata a 132/2015. (XII.28.) számú Képviselő-testületi határozatával elfogadta a község településrendezési eszközeinek módosítására, felülvizsgálatára vonatkozó tervezési programot, ezzel elhatározta az eljárás megindítását.

A szükséges egyeztetéseket a vonatkozó 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 32. § (1) a) pontja szerinti "teljes" egyeztetési eljárás szabályai szerint folytatja le az önkormányzat.

Az elfogadott tervezési program alapján a településrendezési eszközök módosításának elkészítésével megbízott tervező konzorcium képviseletében Auer Jolán településrendező vezető tervező elkészítette a munkaközi egyeztetési dokumentációt, melyet a Képviselő-testület 2016. április 27-én megvitatott. Az egyeztetési dokumentáció a 84/2016. (IV. 27.) számú Képviselő-testületi határozat és a fontosabb szakterületek képviselőivel lefolytatott munkaközi egyeztetések szerint került véglegesítésre.

A település honlapján közzétett véleményezési dokumentáció alapján a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. § (2) szerinti véleményezési szakaszt kezdeményezem.

Kérem, hogy a településrendezési eszközök hivatkozott véleményezési anyagával kapcsolatban a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. § (3) alatt rögzített határidőn, közzétételtől számított 30 napon belül – 2016. június 29-ig - a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 20/2015. (XII.28.) számú helyi rendeletünkben foglaltak szerinti észrevételét, javaslatát önkormányzatunknak a 8172 Balatonakarattya, Iskola u. 7. címre vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjen.

Egyben tájékoztatom, hogy a településrendezési eszközök tárgyi módosításával összefüggésben (mivel azt a módosítások jellege, nagyságrendje az önkormányzat véleménye szerint az esetek többségében nem indokolja) az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (I. 11.) Kormányrendeletben foglaltak szerinti környezeti hatásvizsgálatot kizárólag a mellékelt környezeti vizsgálati anyagban feldolgozott módosítási programpontok tekintetében kívánunk lefolytatni. Kérem, hogy a hivatkozott környezeti vizsgálati anyaggal kapcsolatos esetleges észrevételét is szíveskedjen megadni.

Balatonakarattya, 2016. május 30.

Tisztelettel:

Matolcsy Gyöngyi sk.

polgármester

 

Mérnökgeológiai szakvélemények:

Mérnökgeológiai jelentés sikló létesítéséhez szükséges vizsgálatokról

Mérnökgeológiai jelentés a Balatonakarattya volt MÁV Üdülő területének tervezett beépítéséhez szükséges vizsgálatokról

Szabályozási terv. mód.tervlapok:

ÖT 1

ÖT 2

ÖT 3

SZT 1

SZT 2

SZT 3

SZT 4

SZT 5

SZT 6

SZT 7

SZT 8

Településszerkezeti terv. mód. tervlapok:

TSZT 1

TSZT 2

TSZT 3

TSZT 4

TSZT 5

TSZT 6

TSZT 7

 

Balatonakarattya véleményezési I. jóváhagyandók

Balatonakarattya véleményezési II. alátámasztó

Balatonakarattya véleményezési III. környezeti értékelés